Hennepolie geneest bij kanker, ervaring uit mijn eigen omgeving

Inhoud

Medicinale marihuana, of afgekort mediwiet, neemt door zowel de positieve resultaten van wetenschappelijke onderzoeken als door persoonlijke ervaringen een steeds belangrijkere plaats in ons leven in. Steeds meer landen versoepelen hun wetten en staan het gebruik van medicinale wiet, al dan niet op doktersrecept, toe.

Rick Simpson olie

In Amerika heeft de Canadese Rick Simpson grote populariteit verkregen door een THC-rijke olie-achtige substantie uit marihuana te onttrekken en deze wietolie medicinaal toe te passen. Hij claimt hiermee maar liefst 75% van de mensen met kanker die nog geen chemotherapie hebben ondergaan, te kunnen genezen. Zelfs mensen met terminale kanker!

En hoewel de pers en de media er altijd bovenop zitten als ze ergens een mogelijkheid zien om wiet verder de negatieve sfeer in te duwen, blijft het over de medicinale en dus uiterst nuttige werking van de cannabisplant echter verdacht stil. Dat is uiteraard zonde want als de claim waar blijkt te zijn, zou dat een ontzettend hoopvol gegeven voor velen kunnen zijn.

Wernard Bruining van Stichting Mediwiet

Wernard Bruining van Stichting Mediwiet verdiepte zich in de werkwijze van Rick Simpson en bedacht dat als hij de medicinale wietolie zou verdunnen met olijfolie, dat het dan voor meer mensen geschikt zou zijn. Immers, niet iedereen vindt de psychoactieve werking van THC in wiet en het stoned zijn dat het veroorzaakt, prettig.

Tevens ontwikkelde Wernard een simpele en veilige methode door een kleine hoeveelheid alcohol te gebruiken met voorwerpen die je makkelijk overal kan kopen. De bereiding is zo simpel dat het heel eenvoudig thuis in de keuken bereid kan worden. Door mensen daarnaast ook te stimuleren zelf wiet te kweken hoopt hij bij hen een bepaalde zelfvoorziening te bereiken zodat ze niet meer afhankelijk zijn van dure wiet uit koffieshops.

Patiënten positief over mediwietolie

Dat patiënten uiterst positief over het cannabis product zijn, bewees Wernard Bruining met het door hem geschreven boek Mediwietolie en de vernieuwde uitgave hiervan: Mediwietolie Boek Helende Hennep, te koop in onze webshop. Hierin geeft hij een duidelijke uitleg over het “verboden medicijn” en over de bereiding van wietolie.

Boek Helende hennep 200x200

Mijn eigen ervaring

Onlangs heb ik een afspraak gemaakt met Wernard Bruining en zijn boek aangeschaft om meer te weten te komen over de de genezende werking en de bereidingswijze van hennepolie. Wernard geeft veel lezingen over dit onderwerp in het land en zijn verhalen boeiden mij enorm. En alsof het zo moest zijn kwam ik kort daarna een man tegen die vertelde dat hij een ongeneeslijke vorm van kanker had en de doktoren hem hadden ‘opgegeven’. Hij had zijn baan opgezegd, zijn nieuwe auto afbesteld en probeerde de rest van de tijd die hij had zo goed mogelijk door te komen. Totdat hij via mij hoorde over de genezende werking van hennepolie (niet te verwarren met hennepzaadolie die overal verkrijgbaar is). Hij is meteen gestart met enkele druppeltjes per dag. Om kort te gaan; na enkele maanden meldde hij dat zijn doktoren geen waarden in zijn bloed konden vinden waaruit bleek dat hij nog kanker had. Hij heeft zijn baan weer opgepakt, rijdt in een nieuwe auto en geniet met volle teugen van zijn leven!

Ook het verhaal van Monique Posthumus is baanbrekend. Ze heeft haar persoonlijke verhaal over haar strijd met darmkanker met cannabisolie. Met veel wetenschappelijke onderbouwingen, tips en links. Wij hebben regelmatig contact en ik maak haar ervaringen daardoor van dicht bij mee. Aangezien haar verhaal mij aangreep heb ik besloten haar boek aan te bieden. Je kan haar boek Kanker en Cannabis bestellen in onze webshop. 

Monique Posthumus

Dus, mocht je nog vooroordelen hebben over cannabis/wiet/hennep, gooi die dan alsjeblieft meteen overboord want dit zijn hoogstwaarschijnlijk geconditioneerde ideeën die voortkomen uit de negatieve bericht hierover in de media. Hennep heeft namelijk een onterecht negatief imago gekregen doordat veel industrieën zich bedreigd voelden door het enorme aantal toepassingen van dit geweldige gewas waardoor het gezien wordt als een onoverwinnelijke concurrent. Het gaat om toepassingen in de bouw, de auto-industrie, als verpakking, kleding, papier, plastic, brandstof en last but not least, medicijn. Kijk voor meer informatie hierover op het bericht op dit blog; ‘Hennep, dé grondstof van de toekomst’. Maar ook  filmpje op de site van HempFlax (www.hempflax.com) geeft een goed beeld.

Iedereen kent tegenwoordig wel iemand met kanker of andere ziekten/stoornissen zoals; migraine, fibromyalgie, darmziekten, AD(H)D, eczeem, psoriasis, autisme, artritis, artrose. Hennepolie is hiervoor heel goed in te zetten. Geef deze mensen een (tweede) kans en verspreid deze informatie zoveel mogelijk.

4 GEDACHTES OVER “HENNEPOLIE GENEEST BIJ KANKER, ERVARING UIT MIJN EIGEN OMGEVING”

 1. Hoi.. ik ben sinds kort opzoek naar een goede hennepolie.. zou ik dit zelf moeten maken.. of kan ik dit ergens bestellen.. mijn dochtertjes van 2 en 6 maanden zitten onder het eczeem.. en er zijn dagen dat de oudste 2 uur lang snachts achter ellaar aan t krabben is.. ik ben nu zo’n beetje de wanhoop nabij en ik hoop graag op een reactie terug!

  1. Hoi Monika,

   Voor goedkoop materiaal om THC olie te maken kan je in Haarlem terecht bij onderstaande adressen, vraag vervolgens naar ‘cannablad’. Voor THC olie kan namelijk naast de top ook het blad gebruikt worden waardoor de prijs veel lager ligt dan normaal. Voor 1 flesje van 10 ml heb je 20-30 gram blad nodig.

   1.Birdy: Schoterweg 19

   2.Indica: Koudenhorn 58

   3.Sinsemilla: Houtplein 16a

   Het is de bedoeling dat mensen het vervolgens zelf gaan maken. THC olie is namelijk nog niet legaal verkrijgbaar. Er zijn ook mensen die het maken en doorverkopen. Wellicht zijn deze mensen bekend bij bovenstaande adressen.

   mocht je het zelf willen maken dan heb ik hier een link voor je hoe je dat kan doen:

   Heel veel succes en als je vragen hebt, klop gerust weer aan.

   Vriendelijke groet,

   Regina

Geef een reactie

Regina Breeschoten

Eigenaresse en oprichter van GreenCalls

Gerelateerde blogs: