Over mij

Regina Breeschoten

GreenCalls is begin 2012 opgericht door Regina Breeschoten (1967). Er is vanaf die tijd veel kennis op het gebied van duurzaamheid opgedaan door de samenwerking aan te aan met diverse ‘groene bedrijven’ op het gebied van mobiliteit, energie, wonen en gezondheid.

(KLIK HIER om mijn persoonlijke verhaal te lezen)

De industriële hennep

Tijdens een sabbatical van ruim een jaar rond 2015 waarin veel onderzoek werd verricht, werd duidelijk dat er feitelijk voor alle problematiek binnen bovenstaande aspecten op dit moment maar één sluitende oplossing is en dat is .. een plant; de industriële hennep. Deze plant dient niet te worden verward met de psycho-actieve soortgenoot, maar is slechts het brave, voedzame zusje hiervan. Industriële hennep heeft deze eigenschap dus niet omdat er een minimale hoeveelheid THC in zit; hennepzaad en –olie zijn bijvoorbeeld gewoon te koop in elke supermarkt bij de superfood afdeling. De voordelen van hennep zijn oneindig, dit wonder uit de natuur heeft meer dan 50.000 toepassingen!

Mijn passie

Mijn interesse werd gewekt en inmiddels is hennep mijn passie geworden. Ik maak er CBD olie van  als onderhoud en het optimaliseren van mijn immuunsysteem, maar ook hennepmelk voor mijn groene smoothies, ik bak en kook met hennepmeel en -zaad, help mensen in de kalkhennepbouw, geef presentaties voor diverse groepen en geef lessen op scholen over bouwen en koken met hennep en tja, er gaat zelfs een scheutje hennepolie in bad, voor een heerlijk zachte huid.

Ik wil mijn kennis delen

Vanwege de enorme duurzame aspect heb ik besloten mijn kennis over dit product te delen zodat steeds meer mensen kennis maken met de voordelen. Door meer hennepproducten te kopen zullen we meer en meer richting het écht verduurzamen van de maatschappij gaan. Uiteraard moet de bedrijfsvoering van GreenCalls hieraan zoveel mogelijk parallel lopen, vandaar dat we transparant willen zijn in onze principes. Via deze site wil ik graag mijn passie delen en geef daarom zoveel mogelijk informatie over de voordelen van deze wonderbaarlijke plant.