Regelmatig organiseren wij gezellige, leerzame workshops op diverse locaties. Bij aanmelding van minimaal 6 personen zetten wij regelmatig op woensdagavond onze deuren open voor mensen die hierover graag meer willen weten. Wat kan je verwachten op de workshop; bij aanvang koffie/(hennep)thee met hennepbrownies, een presentatie over industriële hennep en tijdens de workshop henneppesto en hennepkruidenboter. Recepten hiervan krijg je mee. 

Door veel samen te werken en kennis met elkaar te delen, ontdekken we samen steeds meer van de plant. Zo zijn er ook mensen erg gebaat bij de pasta die door een proces van uren garen in de oven bereid wordt. Dit kan een mooie aanvulling of vervanger zijn van de olie. Hiervan krijg je een monster mee om te proberen. Alle recepten krijg je mee in een hand-out. We leren je hoe je CBD olie kan maken. Daarnaast gaan we balsem maken die ingezet wordt bij huidproblemen. Je voegt hierbij pure etherische olie naar keuze toe en je neemt aan het einde van de avond je eigen samengestelde balsem mee naar huis.

Wist je trouwens dat je ook van hennepmelk, ‘veganaise’ (veganistische mayonaise), kookroom en zelfs kaas kan maken? Ook deze kant van hennep komt aan de orde bij de workshops en natuurlijk mag je proeven!

De totale kosten voor de workshop zijn € 25,-. Na afloop zijn er diverse producten/materialen te koop.   

De avond start om 19.30 uur en eindigt, afhankelijk van de vragen, rond 21.30 uur.

Ga voor aanmelding hiervoor naar onze webshop. Mochten er geen workshops gepland staan dan is dit vanwege de drukte. Wil je op de hoogte gehouden van de komende data, stuur ons dan even een mailtje. Enkele dagen voor de workshop ontvang je een routebeschrijving aangezien we de beschikking hebben over kleine en grotere locaties. Eén en ander is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Woon je te ver weg om een workshop in Wageningen bij te wonen? Het is ook mogelijk om dit op locatie te organiseren (min. 6 personen). Neem hiervoor even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees voorafgaand aan deelname ook even deze informatie (klik hier).