Boek Kanker en cannabis (Monique Posthumus)

17.99 incl. BTW

Kanker en Cannabis

Monique Posthumus; een energieke, nuchtere, succesvolle vrouw die plotseling de diagnose darmkanker kreeg, vertelt haar aangrijpende verhaal middels haar boek. Over de strijd die ze in haar ziekte aanging met cannabis. Het boek is doorspekt met een gezonde dosis cynisme en twijfel maar ook met hartverwarmende humor en relativering.

Het is een uniek boek; nog nooit heeft iemand een dergelijk persoonlijk verhaal over kanker en cannabis neergepend dat zo confronterend is. Met wetenschappelijk onderbouwingen door medici en hoogleraren die hieraan onder andere een bijdrage hebben geleverd en onder vermelding van verwijzingen doet ze openhartig haar verhaal.

Het boek wordt inmiddels vertaald in meerdere talen. GreenCalls heeft de exclusiviteit verworven om een aantal van de eerste exemplaren van deze bestseller-in-spé in onze webshop aan te bieden.

Zie hier een stuk van het blog van Monique Posthumus (zie 28-9-’16), kankerpatiënte en schrijfster van het boek ‘Kanker en Cannabis’ over de werking van THC olie in combinatie met CBD olie. Onderaan het artikel staat haar visie op haar zelfgemaakte olie van ons hennepblad.