Biokissed wellness strip

10.00 incl. BTW

THE MISSING LINK IN DE WELLNESS EN GEZONDHEIDSZORG

Biokissed is een organisatie die de eerste scanbare health strip ter wereld op de markt heeft gebracht. Door de strip 3 seconden in je urine te houden, vervolgens te scannen, weet je binnen 1 minuut hoe jouw gezondheid ervoor staat. Mijn ervaring ermee is dat ik op de schaal van 1-10 van 5.4 binnen 14 dagen naar een score van 7.3 ging door de tips op te volgen die in hun gratis app staan (zie product foto’s hiernaast). De strips kosten slechts 10 euro/stuk en zijn ten opzichte van preventieve bloedtests enorm laag in prijs. Check deze LINK.

Er wordt op 11 parameters gecheckt zoals vitaminen, mineralen, PH waarde, oxidatieve stress, ontstekingswaarden, water inname, proteïne gehalte etc. En er wordt gewerkt aan nog 10 extra parameters.

Ben jij een professional in de gezondheidsbranche (coach, therapeut, masseur, sportschool eigenaar, fitness instructeur, arts) en wil je praktijk een extra tool geven of wil je naast je werk hiermee een leuke business opstarten om jezelf en mensen om je heen te motiveren om gezond(er) te worden? Je kan al vanaf 10 stuks instappen. Neem gerust contact met me op, ik help je er graag mee op weg.

 

BIOKISSED STRIPS, MY LIFE CHANGING EXPERIENCE

Jaren geleden ging ik met een stel vrienden naar een concert. Al snel bij binnenkomst in het stadion werd ik duizelig en werd het zwart voor mijn ogen. Doordat ik bijna flauwviel liep ik struikelend door de menigte. Daarna gebeurde dit vaker, ik ging vervolgens af en toe bloedprikken om te kijken of ik ergens een tekort had maar ik viel telkens ‘binnen de norm’. Totdat ik in maart 2024 een blackout kreeg en ik direct een afspraak maakte bij de huisarts.

Deze controleerde mijn bloeddruk, hartslag en zuurstofgehalte in mijn bloed en vertelde dat er ‘niks met me aan de hand was’ en dat ik ‘kerngezond was’. Ik werd vervolgens gewoon weer naar huis gestuurd. Maar dit zat mij niet lekker… Ik kreeg tenslotte niet zonder reden blackouts en maakte me zorgen want stel dat ik zoiets onderweg in de auto zou hebben…

Opmerkelijk was dat kort daarna iemand van een Biokissed teamlid mij benaderde over urinestrips. Ze zouden een mooie aanvulling zijn binnen mijn holistische gezondheidspraktijk. In eerste instantie dacht ik; ‘heb je weer iemand die me wat wil verkopen’ en wees haar aanbod af. Totdat ze zei dat ze me graag een strip wilde toesturen en haar vasthoudendheid en enthousiasme over de strips trok me over de streep.

Ik deed de test; 3 seconden over de strip plassen of in een bekertje urine opvangen en de strip erin houden. Vervolgens de QR code scannen en binnen 60 seconden had ik de uitslag op de app die ik gratis kon downloaden. Wat bleek; de grootste uitschieter was dat ik veel te veel proteïne in mijn urine had! De app gaf aan dat proteïne niet in urine thuishoort; je nieren dit horen te filteren en dat dit kon wijzen op nierfalen of nierschade. Dus ik schrok me een ongeluk! Ik had tenslotte in het verleden een dubbele nierbekkenontsteking gehad door een verwaarloosde blaasontsteking waardoor mijn nieren wellicht schade hebben opgelopen. Nieren kunnen zichzelf tenslotte, in tegenstelling tot de lever, niet herstellen. Beelden van nierdialyses en operaties doemden direct in mij op…

Het mooie van de Biokissed app is echter dat het je handvaten geeft om dit probleem op natuurlijke wijze op te lossen. Nadat ik 14 dagen deze tips stipt had opgevolgd, heb ik vervolgens opnieuw een test gedaan. Tot mijn grote blijdschap bleek dat mijn nieren veel beter presteerden; ik was van ‘code rood’ af en zat op een gemiddeld niveau. Dat betekende dus dat ik geen (ernstige) nierschade heb! Vanaf het moment dat ik de tips opvolgde en inmiddels geïntegreerd heb in mijn dagelijkse leven, heb ik geen flauwtes of blackouts meer gehad! En bijkomend grote voordeel; met -7 kg voel ik me perfect!

De urinestrips van Biokissed werken preventief; er worden 11 parameters gecheckt. Dus op 11 gebieden wordt je urine getest zoals vitaminen, mineralen maar ook je zuurgraad, oxidatieve stress, water inname en ontstekingsgraad. Veel ernstige ziekten ontstaan vanuit een ontsteking en volgens een recent onderzoek wekken kankercellen ontstekingsreacties op om zichzelf te beschermen (Bron). Dus hoe belangrijk kan een dergelijk testmiddel zijn! Daarnaast wordt een preventief bloedonderzoek niet door zorgverzekeraars vergoed. Een dergelijk bloedonderzoek kost per getest onderdeel 1 tot 3 euro wat gemiddeld komt op 80 tot enkele honderden euro’s.

De strips zijn een creatie van Didier Merckx, een Belgische ex prof voetballer die dit samen met een medisch team heeft ontwikkeld. Didier is in 2020 mee gestart in Indonesië, op Bali waar hij woont. Sinds begin 2024 zijn de strips ook in Europa officieel goedgekeurd en is Biokissed vooralsnog voornamelijk in België, Nederland en Duitsland actief. Biokissed heeft mooie initiatieven zoals het verzamelen van zwerf plastic in de rivieren die uitmonden in de oceaan; voor het inleveren van 2 kilo plastic ontvangen de bewoners 1 kg rijst. Van het plastic worden blokken geperst die vervolgens gebruikt worden voor het bouwen van huisjes voor de inwoners. Zo wordt er op een prachtige manier gewerkt aan het terugdringen van de plastic eilanden.

Met een Biokissed urine strip van slechts 10 euro weet jij binnen 1 minuut hoe jouw gezondheid ervoor staat! Daarnaast krijg je gratis tips hoe je het eventuele overschot of de tekorten op natuurlijke wijze kan verhelpen. Krijg je na het opvolgen van de Biokissed app tips alsnog een ‘code rood’ dan is het raadzaam om toch even een check te doen bij de huisarts voor nader onderzoek.

Biokissed strips zijn uniek; geen enkele urine strip is zo accuraat, voordelig, snel uitleesbaar en compleet met tips. De bijbehorende gratis app wordt ondersteund door een geavanceerde AI techniek. Mocht je meer informatie wensen of onafhankelijk distributeur willen worden, mail mij dan gerust, ik help je graag verder.

Met gezonde groet,

Regina Breeschoten.