GreenCalls spant zich in om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en up-to-date te houden met nieuwe items en producten. Daarnaast wordt er veel non-profit activiteiten ondernomen om onze visie en missie uit te dragen. We ondersteunen organisaties van de 3 doelen die ons ter harte gaan financieel. Het gaat hierbij om het redden van het regenwoudzuiver drinkwater voor iedereen en de aanpak van de plastic eilanden.

Regenwoud

Hieronder vind je het goede doel dat we sinds 2016 steunen: ADOPTEER REGENWOUD. Wij willen graag dat ons én jouw geld bij de juiste mensen terecht komen en deze organisatie heeft ons hart gestolen.

Je kan hen zelf ook steunen al voor een klein bedrag per maand. Kijk daarvoor op hun site www.adopteerregenwoud.nl

Voor onze dagelijkse waterbehoefte maken we bij GreenCalls gebruik van Dopper flessen. Deze flessen zijn gemaakt van gerecyclede plastic (wegwerp) flessen. En er worden door Dopper projecten voor schoon drinkwater in Nepal gestart.
Elk jaar belandt er 8 miljoen ton plastic in de oceanen. Dit plastic wordt niet afgebroken. Nooit. Het valt gewoon uiteen in kleine stukjes.
Elke nieuwe werknemer krijgt daarom van ons een Dopper fles. Bij elke fles voorkomen we dus dat er 40 wegwerpflessen in onze oceanen belanden. Karmapunten verdienen? Zeker weten.