Bij De IONESCU voelen we ons vereerd dat u voor onze stijl heeft gekozen. We zijn hier om ervoor te zorgen dat u helemaal in de wolken bent met uw bestelling. Als u niet opgewonden bent over uw aankoop, vul dan het onderstaande retourformulier in en laat ons de reden weten. We zullen binnen 5 werkdagen een bevestigingsmail sturen.

Houd er rekening mee dat alle retourzendingen binnen 15 dagen na ontvangst van uw levering moeten zijn ontvangen.

We behouden ons het recht voor om retouren te weigeren die: (1) zijn verzonden na de respijtperiode van 15 dagen, (2) gedragen, (3) gewassen, (4) gewijzigd, (5) op enigerlei wijze beschadigd zijn. De producten moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en met alle labels er nog aan.

Als het verzoek tot retour wordt goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt tot 10 werkdagen na ontvangst en in dezelfde vorm als de eerste betaling.

Bij De IONESCU bieden we gratis retourzendingen binnen een periode van 15 dagen voor alle standaard maat producten.

Op maat gemaakte bestellingen, dat wil zeggen artikelen die op verzoek van de klant zijn gewijzigd, aangepast, aangepast of aangepast, komen niet in aanmerking voor een retourzending.

Bovendien komen afgeprijsde producten en artikelen uit de laatste verkoop niet in aanmerking voor restitutie.

De verzender moet alle claims indienen voor pakketten die tijdens het transport verloren of beschadigd zijn geraakt.

De IONESCU is niet verantwoordelijk voor vertragingen in verzending of levering als gevolg van krachten buiten onze controle. De IONESCU is niet verantwoordelijk voor terugbetaling of compensatie in het geval dat een retourpakket verloren, gestolen of verkeerd behandeld wordt.

De IONESCU heeft het recht om krediet te weigeren voor geretourneerde goederen die niet voldoen aan de vereisten van ons retourbeleid, dus wees vriendelijk met onze hennepstukken.