Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze site beroepen wij ons op het recht op vrijheid van meningsuiting zoals dat onder meer gewaarborgd is in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.

 

De tekst op deze website bevat algemene informatie en is niet toegespitst op individuele personen. Elke olie kan bij inwendig of uitwendig gebruik bij individuele mensen allergische reacties veroorzaken en leiden tot uitslag.

 

Auteur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor aanspraken die voortkomen uit een, al dan niet verkeerd gebruik, van een (basis)olie, of een combinatie hiervan en andere artikelen en producten.

 

De website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niemand kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade ten gevolge van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden die hierin vermeld zijn.

 

De bronnen waaruit de informatie over de werking van de olie stamt, zijn de soms duizenden jaren oude toepassingen, publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoekingen en veel tips van gebruikers.

De werkzaamheid van een bestanddeel is afhankelijk van de concentratie en hoeveelheid in de olie. Laboratoriumtests met hoge concentratie van geïsoleerde bestanddelen kan en mag men niet vergelijken met de complete natuurlijke olie.

GreenCalls doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies.

Genoemde oliën hebben niet het predicaat medicijnen, maar zijn hulpmiddelen bij zelfmedicatie. Bij behandeling door therapeuten altijd een arts raadplegen voor het diagnosticeren.

N.B.; De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden een erkende arts te raadplegen. Dit geldt zeker in het geval van twijfel, langdurige of terugkerende klachten. Het gebruik van informatie op de site is geheel op eigen risico. Gebruik CBD olie niet in combinatie met anti-depressiva/SSRI’s (serotonine heropname remmers).