Boeken

GreenCalls kondigt met gepaste trots de onderstaande juweeltjes aan van schrijvers die hun pure passie met de onze delen;

de geneeskrachtige werking van de cannabis/hennep plant.

KANKER EN CANNABIS 

Monique Posthumus

Monique; een energieke, nuchtere, succesvolle vrouw van rond de 50 die plotseling de diagnose darmkanker kreeg, vertelt haar aangrijpende verhaal middels haar boek. Over de strijd die ze in haar ziekte aanging met cannabis. Het boek is doorspekt met een gezonde dosis cynisme en twijfel maar ook met hartverwarmende humor en relativering. Onder veel belangstelling van pers, medici en hoogleraren die hieraan onder andere een bijdrage hebben geleverd, wordt dit prachtboek eind mei 2016 in Dudok Arnhem gelanceerd.

Het is een uniek boek; nog nooit heeft iemand een dergelijk persoonlijk verhaal over kanker en cannabis neergepend dat zo confronterend is. Met wetenschappelijk onderbouwingen en verwijzingen doet ze openhartig haar verhaal; big pharma will eat it’s hart out…

Monique heeft inmiddels ook aanbiedingen vanuit Engeland om haar boek daar uit te brengen, de vertaling is al gestart. Uiteraard is GreenCalls  bij de lancering aanwezig en is deze parel in onze webshop te bestellen.

HELENDE HENNEP

boek helende-hennepVernieuwde uitgave nu in full colour van het boek ‘Wietolie het ideale volksmedicijn’ met een aantal nieuwe interviews en informatie over CBD, die wietolie effectiever maakt zoals bij kanker.

Lees zelf hoe mensen die niet meer geholpen konden worden met reguliere middelen en technieken baat vinden bij wietolie. Lees hoe je zelf heel goedkoop en eenvoudig je eigen olie kunt maken! Lees over de Smart Still waarmee je grotere hoeveelheden cannabis kunt verwerken. Lees over de oorzaken van het rampzalige verbod op Hennep en wat opheffing daarvan de mensheid voor voordelen biedt, sociaal, medicinaal, industrieel, economisch en milieu technisch.  

Onmisbaar in je boekenkast als je gezondheid je heilig is. Je kan dit boek bestellen op de site van Stichting Mediwiet.