Sluiting lijkwade

39.0062.00 incl. BTW

Wissen

Met dit band kan een wade vastgemaakt worden aan een draagbaar. Het band is ook een mooie sluiting voor een wade.

Deze sluiting hoort bij een lijkwade set:

Hennep basic set lijkwade 
Hennep natuurset lijkwade

Hennepband

De Sluiting lijkwade smal is gemaakt van een 3 centimeter hennepband en de brede sluiting is gemaakt van stevig 5 centimeter hennepband. Door de hennep ongebleekt te laten is de band ecru kleurig, de natuurlijke kleur van hennep. Het ruwe karakter van de stof geeft het band nét wat meer karakter. Dit maakt de sluiting erg geschikt voor sobere waden.

 

Sluiting lijkwade smal

De Sluiting lijkwade smal kan bij het dragen van een opbaarplank gebruikt worden voor extra stevigheid. Ook kan er een losse wade mee gesloten worden.

 

Sluiting lijkwade breed

Bij het dragen van een draagbaar wordt de Sluiting lijkwade breed gebruikt voor extra stevigheid. Er kan ook een lijkwade mee worden gesloten.

 

Gebruik lijkwade

Er zijn twee manieren om de Sluiting te gebruiken: losgeknipt in drie banden om de wade en draagbaar heen, of met de kruislingse sluitmethode. Instructies voor deze twee methodes worden bijgeleverd.

 

Duurzaam

Onze Hennep sluitingen zijn duurzaam geproduceerd. Hennep is een van de snelst groeiende gewassen, waardoor het gemakkelijk te verbouwen is. Daarnaast heeft de plant geen kunstmest nodig, wat vervuiling van de bodem en waterwegen voorkomt. Ook zijn er geen pesticiden nodig. Dit maakt dat hennep een erg duurzaam materiaal is.