Kerstpakket Sparkling Hennep Tea 5 pack (tijdelijke aanbieding)

12.50 incl. BTW

Uitverkocht

Wil je een duurzame kerst zonder al teveel in te boeten aan stijl en luxe?

Met onze kerstpakketten kom jij een heel eind in de richting! 

De dagen worden korter, de huizen en straten worden weer van brandende kaarsen en twinkelende lichtjes voorzien. De kerst komt in zicht….

Voor veel mensen is het ook een tijd van hectiek; we zoeken originele recepten en dito geschenken. Vaak moet er op het laatste moment nog veel geregeld worden.

Met onze feestelijke pakketten kunnen we je alvast 1 zorg wegnemen. Jij hoeft niets samen te stellen of op pad om iets speciaals te zoeken, want onze pakketten zijn uniek, origineel én online te bestellen!

De pakketten worden rijkelijk en sierlijk verpakt in folie met goud/zwarte strikken, linten en gouden kerstballen (gerecycled plastic) waarmee je een echte binnenkomer hebt en je tijdens het geven verzekerd ben van blij verraste gezichten.

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een leuk idee bedacht om ons drankje nóg stijlvoller te maken; door eetbaar goud poeder in het glas te mixen met onze Sparkling Hennep Tea krijg je een Golden Swirl.

Door de bubbels in de drank geeft het een prachtig sprankelend effect, een echte eyecatcher op ieder feest! Bij elk pakket ontvang je gratis een passende hoeveelheid Golden Swirl poeder. Daarnaast ontvang je een unieke, exclusief door onze chocolatier handgemaakte, vega henneptruffel.

Duurzamer kunnen we het niet maken!

Trots presenteren wij onze eigen verfrissende creatie:

SPARKLING HENNEP TEA (275 ml)

Onder de prachtige naam ‘Maison Loreine’:

Dit drankje is uniek in Nederland, innovatief, duurzaam, authentiek en vooral verrassend lekker!

Koud gebrouwen van het blad van hennep met een zoetje van druif, zuurtje van citroen en in de verte een hint van hop.

Presenteer ijskoud in een stoer whisky glas of chique in een hoge flute en garneer met ijsblokjes en vers fruit (bijv. aardbei, limoen, blauwe bes, braam) en munt en/of stokje kaneel.

Ben je horeca/retail ondernemer ? Vanaf 1 oktober 2022 is de Sparkling Hennep Tea verkrijgbaar bij Hanos.

 

Inhoud:

5 flesjes Maison Loreine Sparkling Hennep Tea (275 ml)

1 Golden Swirl powder

1 vega henneptruffel met caramel/zeezout/hennepzaad (verpakt in folie en bevestigd aan een lint aan het pakket)

 

Om breuk te voorkomen kunnen wij maximaal 2 standaard pakketten per doos verpakken. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen dan vragen wij u dit op afspraak te komen afhalen op onze locatie in Veenendaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien u een pakket in Sinterklaasstijl zou willen bestellen, dan kunnen we indien gewenst de kerstballen weglaten of vervangen door pepernoten/suikerwerk.