Kerstpakket Rituals ‘Home’

45.00 incl. BTW

Uitverkocht

Wil je een duurzame kerst zonder al teveel in te boeten aan stijl en luxe?

Met onze kerstpakketten kom jij een heel eind in de richting! 

De dagen worden korter, de huizen en straten worden weer van brandende kaarsen en twinkelende lichtjes voorzien. De kerst komt in zicht….

Voor veel mensen is het ook een tijd van hectiek; we zoeken originele recepten en dito geschenken. Vaak moet er op het laatste moment nog veel geregeld worden.

Met onze feestelijke pakketten kunnen we je alvast 1 zorg wegnemen. Jij hoeft niets samen te stellen of op pad om iets speciaals te zoeken, want onze pakketten zijn uniek, origineel én online te bestellen!

De pakketten worden rijkelijk en sierlijk verpakt in folie met goud/zwart strikken en linten en gouden kerstballen (gerecycled plastic) waarmee je een echte binnenkomer hebt en je tijdens het geven verzekerd ben van blij verraste gezichten.

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een leuk idee bedacht om ons drankje nóg stijlvoller te maken; door eetbaar goud poeder in het glas te mixen met onze Sparkling Hennep Tea krijg je een Golden Swirl.

Door de bubbels in de drank geeft het een prachtig sprankelend effect, een echte eyecatcher op ieder feest! Bij elk pakket ontvang je gratis een passende hoeveelheid Golden Swirl poeder. Daarnaast ontvang je een unieke, exclusief door onze chocolatier handgemaakte, vega henneptruffel.

Duurzamer kunnen we het niet maken!

Wie is er geen fan van… de producten van Rituals! Wij zijn met dit bedrijf een samenwerking aangegaan omdat wij een gezamenlijke missie hebben!

Wist je dat Rituals een gecertificeerd B Corp™ bedrijf  is – wat betekent dat ze zich  inzetten om een positieve invloed te hebben op de wereld. En laat dat nou ook precies ook onze intentie zijn! Zij werken aan 50% minder CO2-uitstoot per product in 2030 en het bereiken van Net-Zero in 2050. Voor elke verkochte refill planten, beschermen of herstellen zij een boom. Hun doel is om eind 2022, 5 miljoen bomen te laten groeien.

Met dit pakket verwen je dus niet alleen de ontvanger, je ondersteunt er zowel het welzijn van je dierbaren als de wereld mee!

 

Inhoud:

4 flesjes Sparkling Hennep Tea (275 ml)

2 glazen flutes

1 Golden Swirl powder

1 Rituals kadoset (1x Wild Fig mini fragrance sticks bottle + 1x Sticks for mini fragrance, t.w.v. 20,50 euro)

1 gastendoekje

1 vega henneptruffel met caramel/zeezout/hennepzaad vulling (verpakt in folie en bevestigd aan een lint aan het pakket)

1 luxe opbergmand 

 

Om breuk te voorkomen kunnen wij maximaal 2 standaard pakketten per doos verpakken. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen dan vragen wij u dit op afspraak te komen afhalen op onze locatie in Veenendaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien u een pakket in Sinterklaasstijl zou willen bestellen, dan kunnen we indien gewenst de kerstballen weglaten of vervangen door pepernoten/suikerwerk.