Kerstpakket Hennep Thee

29.50 incl. BTW

Uitverkocht

Wil je een duurzame kerst zonder al teveel in te boeten aan stijl en luxe?

Met onze kerstpakketten kom jij een heel eind in de richting! 

De dagen worden korter, de huizen en straten worden weer van brandende kaarsen en twinkelende lichtjes voorzien. De kerst komt in zicht….

Voor veel mensen is het ook een tijd van hectiek; we zoeken originele recepten en dito geschenken. Vaak moet er op het laatste moment nog veel geregeld worden.

Met onze feestelijke pakketten kunnen we je alvast 1 zorg wegnemen. Jij hoeft niets samen te stellen of op pad om iets speciaals te zoeken, want onze pakketten zijn uniek, origineel én online te bestellen!

De pakketten worden rijkelijk en sierlijk verpakt in folie met goud/zwarte strikken en linten en gouden kerstballen (van gerecycled plastic) waarmee je een echte binnenkomer hebt en je tijdens het geven verzekerd ben van blij verraste gezichten.

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een leuk idee bedacht om ons drankje nóg stijlvoller te maken; door eetbaar goud poeder in het glas te mixen met onze Sparkling Hennep Tea krijg je een Golden Swirl.

Door de bubbels in de drank geeft het een prachtig sprankelend effect, een echte eyecatcher op ieder feest! Bij elk pakket ontvang je gratis een passende hoeveelheid Golden Swirl poeder. Daarnaast ontvang je een unieke, exclusief door onze chocolatier handgemaakte, vega henneptruffel.

Duurzamer kunnen we het niet maken!

 

Met ons eigen product, de Sparkling Hennep Tea en de losse hennep thee van Dutch Harvest (Hemp & Turmeric) breng je met dit uitgebreide pakket elke thee liefhebber in vervoering. De vurige melange van milde hennep en pittige, goudgele kurkuma brengt diepe ontspanning voor lichaam en geest. Deze verrassende combinatie van twee krachtige kruiden met pittige gember en fris citroengras geven je een warm, koesterend gevoel en een heerlijk moment van rust.

Inhoud:

4 flesjes Sparkling Hennep Tea (275 ml)

2 glazen flutes

1 Golden Swirl powder

1 Dutch Harvest Hemp & Turmeric (50 gr.)

1 thee maatlepel met vershoudclip

4 vega henneptruffels met caramel/zeezout/hennepzaad vulling (in stijlvol goud/zwart doosje)

1 vega henneptruffel met caramel/zeezout/hennepzaad vulling (in folie verpakt en bevestigd aan een lint aan het pakket)

1 luxe opbergmand

 

Om breuk te voorkomen kunnen wij maximaal 2 standaard pakketten per doos verpakken. Mocht u meer pakketten willen bestellen dan vragen wij u dit op afspraak te komen afhalen op onze locatie in Veenendaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien u een pakket in Sinterklaasstijl zou willen bestellen, dan kunnen we indien gewenst de kerstballen weglaten of vervangen door pepernoten/suikerwerk.