Kerstpakket Hennep Pasta

26.00 incl. BTW

Uitverkocht

Wil je een duurzame kerst zonder al teveel in te boeten aan stijl en luxe?

Met onze kerstpakketten kom jij een heel eind in de richting! 

De dagen worden korter, de huizen en straten worden weer van brandende kaarsen en twinkelende lichtjes voorzien. De kerst komt in zicht….

Voor veel mensen is het ook een tijd van hectiek; we zoeken originele recepten en dito geschenken. Vaak moet er op het laatste moment nog veel geregeld worden.

Met onze feestelijke pakketten kunnen we je alvast 1 zorg wegnemen. Jij hoeft niets samen te stellen of op pad om iets speciaals te zoeken, want onze pakketten zijn uniek, origineel én online te bestellen!

De pakketten worden rijkelijk en sierlijk verpakt in folie met goud/zwarte strikken en linten en gouden kerstballen (grecycled plastic) waarmee je een echte binnenkomer hebt en je tijdens het geven verzekerd ben van blij verraste gezichten.

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een leuk idee bedacht om ons drankje nóg stijlvoller te maken; door eetbaar goud poeder in het glas te mixen met onze Sparkling Hennep Tea krijg je een Golden Swirl.

Door de bubbels in de drank geeft het een prachtig sprankelend effect, een echte eyecatcher op ieder feest! Bij elk pakket ontvang je gratis een passende hoeveelheid Golden Swirl poeder. Daarnaast ontvang je een unieke, exclusief door onze chocolatier, handgemaakte vega henneptruffel.

Duurzamer kunnen we het niet maken!

 

Ben jij bewust bezig met je gezondheid? Heb jij in je omgeving mensen die gevoelig zijn voor gluten? Dan is dit een leuk pakket om die personen te verrassen. De hennep/oerspelt pasta is glutenarm, makkelijk te bereiden en heel smakelijk!  In het pakket zijn ter inspiratie 2 vegetarische recepten bijgesloten (recept 1 en recept 2).

 

Inhoud:

4 flesjes Sparkling Hennep Tea (275 ml)

2 glazen flutes

1 Golden Swirl powder

1 Hennep/oerspelt pasta (250 gr.)

1 Harmesan strooikaas (90 gr.)

1 Good Hemp hennepzaadolie (500 ml)

1 vega henneptruffel met caramel/zeezout/hennepzaad vulling (in folie verpakt en bevestigd aan een lint aan het pakket)

1 luxe opbergmand

2 heerlijke (vega) recepten (recept 1 en recept 2)

 

Om breuk te voorkomen kunnen wij maximaal 2 standaard pakketten per doos verpakken. Mocht u meerdere pakketten willen bestellen dan vragen wij u dit op afspraak te komen afhalen op onze locatie in Veenendaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien u een pakket in Sinterklaasstijl zou willen bestellen, dan kunnen we indien gewenst de kerstballen weglaten of vervangen door pepernoten/suikerwerk.