Hennep/oerspelt tagliatelle 250 gram

3.99 incl. BTW

De Power Pasta voor winners!
Wat er ook voor je ligt; met onze power pasta heb je de perfecte brandstof om vol gas te geven.  Dit is in hennep oerspelt tagliatelle, biologische oerspelt van geselecteerde boeren uit Voralberg, vezelrijke hennepproteïne uit het wijngebied in Neder-Oostenrijk en vers bronwater uit de Alpen. Met een licht nootachtige toets smaakt de henneppasta bijzonder goed bij sterke sauzen. Maar ook als bijgerecht verfijnd met hennepolie is deze tagliatelle ideaal bij groente-, vis- of vleesgerechten.

Past in een glutenarm dieet.

Geef je pasta een hartige bite met de Harmesan vegan strooikaas

Ingrediënten: speltmeel* 93%, hennepproteïne* 7%

*Afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw

Hieronder vind je een recept van een vegan versie van Pasta Amatriciana gebaseerd op ingrediënten van hennep:

Ingrediënten

  • hennepzaad olie 3 eetlepels
  • 1 ui
  • 6 à 8 harde zongedroogde tomaten
  • 400 gram tomatenpulp uit blik
  • 2 tenen knoflook
  • 1 gedroogde rode pepertje
  • een pak Hennep tagliatelle
  • grote hand gemalen Harmesan strooikaas (vega versie van Parmezaanse kaas)

 

Bereiding

Volg de instructies op de verpakking (kooktijd 4-5 minuten). Snipper en bak de ui kort. Snijd de harde zongedroogde tomaten in stukjes. Bak ze even tot ze iets bruinen en voeg dan de knoflook en het pepertje toe. Als de knoflook begint te kleuren doe je de tomaten erbij en laat je dit 20 minuten sudderen.

Als de saus te droog wordt, doe je er wat kookvocht van de pasta bij (dan bindt het ook meteen).

Als de pasta klaar is, giet je de saus erover. Roer en serveer met Harmesan strooikaas. Top dit gerecht eventueel af met een blaadje basilicum. Eet verantwoord en vooral… smakelijk!

N.B. mocht je het spek missen in deze vega versie van Amatriciana saus dan kan je vegetarische spekjes erbij bakken en toevoegen aan de saus. (tip; neem degene van de Lidl..).