Gratis verzending boven € 99,- excl. BTW (Alleen NL)

Hennep basic set lijkwade

538.00 incl. BTW

Onze Basic set is speciaal ontwikkeld voor een krachtige, pure aanblik. De set bestaat uit de serene Basic lijkwade en de eenvoudige Basic baar. Bij deze set is er geen inschuifplank nodig.

Accessoires:

Sluiting lijkwade
Lijkwade kussen

Hennep lijkwade

De Hennep lijkwade is gemaakt van een grove hennepstof. Hennep is een milieuvriendelijk product dat van zichzelf een beige aardetint heeft: donker ecru. De grove weefmethode maakt dat het materiaal mooi gedrapeerd kan worden. Wanneer de Hennep lijkwade dichtgeslagen wordt heeft deze een mooie natuurlijke uitstraling.’

 

Basic baar
De basic baar past door de eenvoudige vorm en zachte uitstraling in elke uitvaart. De draagbaar heeft zes handvatten aan beide zijden. Bij het dragen van de baar kan de wade met een sluiting van hennep vast worden gemaakt. Deze opbaarplank heeft voor crematies geen extra inschuifplank nodig.

 

Zelf inwikkelen

In de drukte die de dagen van verwerking met zich mee dragen zijn intieme momenten soms zeldzaam. Deze momenten zijn echter het meest waardevol. Het zelf inwikkelen van een lijkwade kan zo’n moment zijn. Dit is een handeling die vaak ervaren wordt als een dierbaar ritueel. In de wikkeldoek kunnen dan persoonlijke aandenkens worden gestopt.