Workshop (wegens corona voor onbepaalde tijd opgeschort)

0.00 inkl. BTW

In de landelijke omgeving van Wageningen organiseren we regelmatig leuke en gezellige workshops over hennep; bij aanmelding van minimaal 6 personen zetten wij onze deuren open voor mensen die hierover graag meer willen weten. Wat kan je verwachten op de workshop; bij aanvang koffie/(hennep)thee met hennepbrownies, een korte presentatie over industriële hennep en tijdens de workshop heerlijke henneppesto en hennepkruidenboter. Je wordt geïnformeerd over het maken van CBD olie en daarnaast hoe je daarvan een huidverzorgende balsem maakt. Deze kan ingezet worden bij uiteenlopende huidproblemen maar ook heerlijk als nachtcrème. Je krijgt de mogelijkheid hieraan natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten toe te voegen zodat je je eigen geur en werkzaamheid creëert. 

Wist je trouwens dat je ook van hennepmelk, ‘veganaise’ (vegan mayonaise), kookroom en zelfs kaas kan maken? Ook die kant van hennep komt in de workshop aan de orde.

Deze workshop is incl. hapjes, thee/koffie/water, presentatie, hand-out met recepten, balsem en monsterblikje pasta. Verder zijn er na de workshop diverse producten te koopEr is een mogelijkheid om te pinnen.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur en einde rond ongeveer 22:00 uur. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.