Sponsoring

GreenCalls spant zich in om zoveel mogelijk informatie te verzamelen en up-to-date te houden met nieuwe items en producten. Daarnaast wordt er veel non-profit activiteiten ondernomen om onze visie en missie uit te dragen.

We gaan organisaties van de 3 doelen die ons ter harte gaan financieel ondersteunen. Het gaat hierbij om het redden van het regenwoud, zuiver drinkwater voor iedereen en de aanpak van de plastic eilanden. Hieronder vind je een button van het goede doel dat we op dit moment steunen: WORK WITH NATURE.  Wij willen graag dat ons én jouw geld bij de juiste mensen terecht komen en deze organisatie heeft ons hart gestolen.

GreenCalls maakt uitsluitend gebruik van bankoverschrijving als betaalmethode. De reden hiervan is dat een automatische betaling € 0,50 per transactie kost. Door hiervan geen gebruik te maken kunnen deze bespaarde kosten overmaken aan het beoogde goede doel. Periodiek wordt er een ander doel ondersteund, hiervan wordt uiteraard op deze pagina melding gemaakt.  Dit vereist van u een extra handeling maar wij gaan ervan uit dat wij uitsluitend mensen aantrekken die betrokken zijn bij het milieu, hennep een warm hart toedragen en daarom geen probleem hebben met het verrichten hiervan.

GreenCalls heeft Work with Nature toegezegd minstens 48 m2 regenwoud per jaar te adopteren. Inmiddels hebben we de bijdrage per maand voor heel 2017 kunnen verdubbelen dankzij jullie hulp en bestellingen! Op naar de verdubbeling daar weer van in 2018 en de jaren daarna…

Certificaat Regina Breeschoten

Certificaat voor 2016

Certificaat voor 2017

Uiteraard staat het je vrij om direct aan de organisatie je donatie over te maken, maar aangezien wij graag een overzicht zouden maken én plaatsen over de totale bedragen die GreenCalls heeft weten te verzamelen middels hennep, vragen we je of je dit zou willen doorgeven aan ons. Uitsluitend op deze manier kunnen we ons beleid bepalen wat betreft keuzes in het ondersteunen van de drie verschillende doelen en blijven zaken transparant voor jou én onze andere relaties.

Klik daarvoor op de onderstaande button: ‘Donatie’

Donatie